Om oss

IMG_1514_1IMG_1485

Parvin & Haris

Vi föder upp abessinier- och somalikattungar småskaligt i en lugn och fin hemmamiljö i centrala Göteborg med mycket social interaktion. Vårt mål är att avla fram friska kattungar med bra temperament.

22 tankar om “Om oss

 1. Hej,

  Vi fundera på att skaffa katt, min man är litte allergisk och vi undrar om vi kan komma och ?testa hur han reagerar på abessiener.

  Kan vi åka till er?

  mvh
  Luisa Barros

  Gilla

 2. Hej! Efter några kattutställningar har jag blivit helt såld på Somalier och Abessinier. Hur gör jag för att anmäla mitt intresse för att köpa en kattunge.

  Gilla

 3. Hej är jätte intresserad av en somali eller Abessinien kattungar och råkade halka in på eran sida och tyckte ni hade en så bra prestation skulle vara roligt och träffa er och era katter om det finns ett intresse från eran sida

  Gilla

 4. Hej! Vi är intresserade av att skaffa en abessinier. Vi har tidigare haft bengalkatter och gillar temperamentet och intelligensen som abessinier och bengaler har. Har ni möjligtvis någon kull planerad till sommaren? Eller har ni något tips på någon uppfödare som har en kull planerad? Tacksam för tips via mail!

  Gilla

  • Hej! Så kul att ni är intresserade av denna underbara kattras, vi har en parning planerad till höst vilket innebär att kullen inte kommer förrän januari 2017, ni är såklart välkomna på besök då. På facebook finns det några Abessiniergrupper som ni kan posta en förfrågan om kullar och där uppfödare brukar lägga upp senaste nyheter och som ni kan kika på 🙂

   Gilla

  • Hej Emilia, vår avelshona Kiara parade sig nyligen och vi väntar oss en kull kring nyår med somalis / aby var. Vår nya abessinier hona Yuna ska avlas nästa år. Så om du är ute efter en abessinier så tänkte vi ha en kull vid sommar / hösten 2017.

   Gilla

 5. Hej såg bild på Nova åh vilden söt!

  Jag och min fästman är intresserade av att köpa två abessinier och undrar om ni har några fler kattungar eller planerade kullar framöver? Hälsningar Chiraz

  Gilla

  • Hejsan! Vad roligt att ni är intresserade av abessinier. Vi planerar parning i oktober och om det tar sig borde vi få en kull runt jul/nyår. Vi kommer publicera alla nyheter här på bloggen.

   Vänligen
   Parvin

   Gilla

 6. Hej,
  Jag och min sambo är intresserade av en abessinier kattunge till hösten-18, Augusti och framåt. Kommer ni ha någon kull då?

  Mvh Louise

  Gilla

  • Hej Louise, Vi planerar kull till vintern 2018 så det är ett litet tag kvar, parning kommer ske i slutet på sommaren. Vi kommer att posta alla nyheter på bloggen. Om du har frågor eller funderingar får du gärna återkomma.

   Ha det fint!
   Vänligen
   Parvin

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s